Met uw actieve hulp

Help ons kinderen met Cardiomyopathie helpen. De Stichting Hartedroom bestaat geheel uit mensen die direct of indirect bij een kindje met een cardiomyopathie betrokken zijn. Help mee!

Zoals het deelnemen aan een braderie, het organiseren van een sportevenement of veiling.  Vergeet niet: hoe klein uw donatie ook is, Hartedroom waardeert de steun enorm en vindt het ontzettend fijn dat u zich op deze manier inzet voor onze organisatie. Alvast veel dank! 



Braderie
Verkoop tijdens een braderie, de kerstmarkt of de vrijmarkt tijdens koninginnedag uw oude spulletjes of zelfgemaakt lekkers. Wat dacht u van een taart in de vorm van een hart of snoephartjes?

 


Sportevenement
Sport brengt kinderen bij elkaar. Juist voor onze hartkindjes is sport en bewegen heel belangrijk. Ook al moeten ze veelal rekening houden met enorme beperkingen. Ben je actief in een sportvereniging of fitness club? Organiseer dan een sportieve actie. Bijvoorbeeld door samen met je sportschool een spinningmarathon te organiseren. Zoals Welness Terbregge in Rotterdam die in september gaat Spinnen voor Hartedroom. Of Fitness Rivium in Capelle aan den IJssel waar op 5 juli een hele Hartedroom sportdag wordt georganiseerd. 

KunstVeiling 
Ken je kunstenaars, schilders of ontwerpers? Vraag of ze één van hun werken ter beschikking willen stellen. Wellicht kent u een kunstenaar die de kunstwerken in zijn/ haar gallerie tentoon kan stellen en de gallerie voor de veiling beschikbaar wil stellen. Of misschien organiseert u wel een hele kunstveiling? Op dit moment werken verschillende kunstenaars in het Westland aan kunstwerken geinspireerd door Hartedroom. De veiling vindt plaats na de zomer. Zodra de datum en locatie bekend is, komt het op de site;

 

Voor promotiemateraal, tips en ideeën kunt u contact opnemen met Hartedroom, email: info@hartedroom.nl

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.