Nieuw hartverhaal Luca

zaterdag 30 maart 2019 Webmaster 686x gelezen

Hoi mijn naam is Luca. Toen ik 7 weken oud was ben ik met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat mijn hartje heel ziek bleek te zijn. Eerst waren we in het WKZ utrecht met alle hectiek eromheen. Met de ambulance thuis opgehaald naar de eerste hulp, maar al snel bleek er meer aan de hand te zijn en gingen we naar de IC Pelikaan in het WKZ. Ze hadden al snel door dat ze mij hier niet konden helpen en het enige ziekenhuis waar dat wel kon was het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam. Want ik had gedilateerde Cardiomyopathie.

Mijn hartje was zo opgeblazen en zo ziek dat hij bijna niet meer klopte.  Er werd heen en weer gebeld en overlegd en ondertussen stonden mijn papa, mama, opa en oma bij mij en waren erg in de war. Wat gebeurde er allemaal! Hoe kon dit gebeuren ineens.

 

Lees verder via cardiomyopathie/verhalen.241.lynkx

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.