Bestuur

Het bestuur van de Stichting Hartedroom uit vier bestuursleden.

Arno de Jong

Arno de Jong (45), is voorzitter van Hartedroom en in het dagelijks leven Directeur Marketing bij de De Lotto. Werkte eerder voor onder meer NRC Handelsblad. Algemeen Dagblad en de Eredivisie . Arno is vader van een 9 jarige dochter met gedilateerde cardiomyopathie.

Didier Huisman

Didier Huisman (45) is secretaris. Didier is directeur/eigenaar van marktonderzoekbureau HRBC, met name werkzaam in de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie, woont samen met Danielle en zijn vierjarige zoon Jasper.

Anne Nouwt

Anne Nouwt (46) is algemeen bestuurslid en vader van Zjuul, Noor en zijn voor altijd 4 jarige dochter Doris. Doris is helaas, toen Hartedroom nog maar net bestond, op 10 mei 2009, aan de gevolgen van haar hartspierziekte overleden.

Remco Edelbroek

Remco Edelbroek (46) is penningmeester van Hartedroom en na een start bij KPMG geruime tijd werkzaam als financial controller in het bankwezen bij achtereenvolgens NIBC, ING Bank en ABN Amro Bank. Hij woont samen met Annemiek en heeft twee kinderen van 12 en 10 jaar: Jesse en Meike.

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2018 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.