Actie voor Hartedroom tijdens Valentijn

woensdag 29 januari 2014 Webmaster 550x gelezen

Marije Miltenbrug, vrijwilliger voor Hartedroom in Amersfoort, heeft een fantastisch nieuw initiatief ontwikkeld. Al het geld wat ermee ingezameld wordt gaat naar een onderzoek dat Folkert Asselbergs, cardioloog in het UMC wil doen naar de genetische achtergronden van cardiomyopathie. Oftewel allemaal meedoen!

14 februari is dé dag voor Stichting Hartedroom, de dag om Hart te hebben voor een droom. Want wat is er mooier dan vanuit het hart bij te dragen aan de levensdroom van deze ernstig zieke kinderen?

Wij willen u vragen op of rond 14 februari een benefietdiner te organiseren bij u thuis met vrienden en familie of op de (sport)vereniging met verenigingsgenoten. De richtprijs voor het diner is €25,00 maar het staat u uiteraard vrij deze bedragen te verhogen of te verlagen.

En we willen u vragen dit met zoveel mogelijk mensen in uw netwerk te delen zodat ook zij een mooi diner kunnen organiseren voor Stichting Hartedroom. De opbrengsten komen ten goede aan onze stichting. Willen jullie bij de overboeking vermelden: Heb hart voor een droom.
Alle initiatieven worden van harte gewaardeerd.

Voor vragen over dit initiatief mail: marijemiltenburg@hotmail.com

 

Update: ook veel restaurants met name in Amersfoort eo doen mee aan de actie. Onder meer bij de volgende restaurant wordt aan Hartedroom gedacht tijdens Valentijn:

 

Eeten bij de Vereniging

Grand Café & Restaurant Hemels

In den Gloeiende Gerrit -  eethuys en pannenkoekenhuys - alleen op 14 februari

Eetcafe Dims

In den Vollen Pot - alleen op 14 februari

Pannenkoekenhuys Den Postemaeker

‘t Filmhuys

Restaurant Sloop 

Restaurant Diner

Wereldrestaurant Dara

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.