Steun de deelnemers aan de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2013

vrijdag 6 september 2013 Webmaster 355x gelezen

Op donderdag 19 september is het zover: 18 wielrenners gaan de uitdaging aan om Mont Ventoux drie keer te beklimmen voor Hartedroom in de tweede editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Steun de deelnemers!

In het najaar van 2012 ging een team van 10 kindercardiologen, hartchirurgen en verplegers van het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis een onvoorstelbare krachtsinspanning aan om geld in te zamelen voor Stichting Hartedroom. Drie keer Mont Ventoux op de fiets beklimmen voor kinderen met cardiomyopathie. Het team Sophia zamelde bijna 15.000 euro in. De eerste Hartedroom Mont Ventoux Challenge was hiermee een groot succes. Vandaar dat we besloten hebben om dit jaar de tweede editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge te organiseren.

 

Dit maal zullen we op 19 september met 18 super gemotiveerde deelnemers de grote kale berg van de Provence te bedwingen. Deze deelnemers zullen zich niet alleen sportief van hun beste kant laten zien maar zullen ook proberen zoveel mogelijk geld voor Stichting Hartedroom op te halen met als doel nog meer geld in te zamelen dan in 2012!

 

U kunt het gehele team of uw favoriete deelnemer steunen via montventoux. Ze verdienen onze support! Al onze inkomsten gaan overigens direct en voor de volle 100% naar onderzoek naar kindercardiomyopathie.

 

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door Biomed, Heart Medical, DotControl, PrinitIt Design, DB Telecom en Infostrada Sports Group.

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.