Nieuw Hartverhaal van Ilse (6 jaar)

maandag 16 september 2013 Webmaster 508x gelezen

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Ilse Koene. Ik ben geboren op 1 april 2007 in het ziekenhuis te Delft. Mijn moeder had een lichte vorm van het Hellp syndroom dus was het beter dat ik eerder gehaald werd.(3 weken te vroeg) Na een paar dagen mochten we naar huis, heerlijk bij m’n papa en grote zus Lotte zijn. De eerste 4 maanden verliepen zoals bij elke baby hoort te zijn alleen vond mama me nooit tevreden na de borstvoeding.

Mama wilde weer gaan werken dus moest ik uit een flesje leren drinken waar ik echt geen zin in had.

Het werd zomer en steeds warmer…ik zweette erg veel maar ja dat zal wel bij het zonnetje horen. Tot het moment dat ik steeds minder ging drinken, veel huilde en alleen maar wilde slapen. Toen zijn m’n papa en mama naar de huisarts gegaan en voor ik het wist lag ik juli 2007 op de IC in het LUMC te Leiden. Lees verder hier.

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2018 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.