Mont Ventoux Challenge 2017: 21 september

donderdag 9 maart 2017 Webmaster 651x gelezen

Ook in 2017 wordt de Mont Ventoux Challenge georganiseerd. En wordt door het beklimmen van de grote kale berg van de Provence geld opgehaald voor Hartedroom. De organisatie is dit jaar niet in handen van het bestuur van Hartedroom maar van ouders die (overigens net als het bestuur) direct betrokken zijn bij cardiomyopathie. Dat belooft een mooi evenement te worden!

Wil je ook eens ervaren wat het is om de Mont Ventoux te beklimmen, ga dan naar http://montventoux.hartedroom.nl/ en geef je op. Ook sponsors zijn meer dan welkom!

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.