Hartedroom teams presteren buitengewoon in Navigate North

maandag 27 januari 2014 Webmaster 270x gelezen

De teams die Hartedroom als goed doel hebben presenteren buitengewoon in de eerste twee etappes van Navigate North. De teams de 2 J's, Cleanteq en Rol-trap nemen de positie 2, 3 en 4 in.

Afgelopen zaterdag werd in Hazerswoude het startschot gegeven voor Navigate North 2014.  Twaalf teams gingen op weg voor een monstertocht van 7000 km in 7 dagen naar de poolcirkel. Drie van de 12 deelnemers hebben Hartedroom als goed doel gekozen. En niet de minste teams.

 

Op dag 2 nemen onze teams 3 van de 4 bovenste posities in (voorlopige uitslag). De koploper team Solines voelt blijkbaar de druk want op dag twee raakte men even van de weg.

 

Wil je up to date blijven over onze deelnemers volg ze dan via social media. Zowel de de 2 J's, Team Roltrap  als team Cleanteq hebben een facebook pagina. Ook het account van Navigate North zelf (https://nl-nl.facebook.com/NavigateNorth) geeft veel interessante info en prachtige plaatjes.

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.