Drie teams rijden Navigate North voor Hartedroom

7000 km in 7 dagen naar de poolcirkel

zondag 15 december 2013 Webmaster 588x gelezen

Op 25 januari 2014 gaat de 2e editie van Navigate North van start. Een fantastische expeditie van 7 dagen, 7000 kilometer, meer dan 6 landen, sneeuw, kou, Noorderlicht, elanden, afzien, navigeren, poolcirkel en ........ Hartedroom. Want 3 teams rijden dit maal voor Hartedroom als goede doe.l

Drie equipes zullen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doel. Door sponsors en supporters te werven.We stellen ze graag aan je voor:

 

Team De 2 J’s

Sven Jorna en Martin Jansen vormen Team De 2 J's. Beide heren komen uit Reeuwijk. Sven reed Navigate North vorig jaar samen met Vincent, als team Joep. Tijdens deze tweede editie stapt hij in de auto met Martin. Het plan is, om te gaan  rijden in een Mercedes ML 320. 4matic. Sven heeft Hartedroom geïntroduceerd bij de teams van Navigatie North. 

 

Sven : Ik werd geraakt door Hartedroom, omdat deze stichting opgericht is door ouders van kinderen met cardiomyopathie. De verhalen van deze ouders zijn echt en vaak hartverscheurend. We hopen dat mede door onze bijdrage verder onderzoek naar deze ziekte mogelijk gemaakt kan worden. Wij hechten groot belang aan het feit, dat er niks aan de spreekwoordelijke strijkstok blijft hangen.

 

Team Rol-trap

Het team Roltrap bestaat uit Vincent Vergunst en Michel van den Hondel. De mannen hebben beide een eigen bedrijf; de een in roldeuren, en de ander in trappen vandaar Roltrap. (Vincent komt uit Waddinxveen, Michel uit Reeuwijk) Vincent en Michel zijn druk bezig met de voorbereidingen om de auto, een Range Rover én zichzelf in topvorm aan de start te krijgen. 

 

Team Cleanteq

Het winnende team van vorig jaar, Het Cleanteam, is nu omgedoopt naar Team Cleanteq. Peter de Graaf heeft dit keer een nieuwe teamgenoot Martin Verkley, vorig jaar actief in de backoffice van dit team. Beiden uit Waddinxveen. Rijden in een Mitsubishi Pajero Sport. Aan de top komen is een maar er blijven veel moeilijker. Sponsort twee goede doelen zowel Hartedroom, als Care for Family.

 

Voor meer informatie over Navigate North 2014 klik hier.

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.