19-9-2019: de 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

zondag 10 maart 2019 Webmaster 403x gelezen

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk. Wie gaat er met ons mee de reus van de Provence beklimmen om zo sponsorgeld bij elkaar te fietsen, te wandelen of hard te lopen? Een fantastische ervaring en we komen weer een stap dichterbij onze hartedroom; cardiomyopathie bij kinderen kunnen genezen!

Hoe werkt het? Deelnemers betalen eenmalig inschrijfgeld a 100 euro daarvoor krijg je een prachtig Hartedroom wielertenue en verzorging tijdens de klim. Ook organiseren we een gezellige welkomstborrel en een borrel ‘s-avonds na de klim. De bedoeling is dat elke deelnemer minimaal 500 euro sponsorgeld inzamelt. Hiervoor hebben we een speciale website ingericht zie https://montventoux.hartedroom.nl. Inmiddels hebben we zo’n 20 deelnemers, nieuwe deelnemers zijn nog meer dan welkom! Aanmelden kan via info@hartedroom.nl

 

En natuurlijk is het leuk als iedereen laat zien dat we de deelnemers steunen; dat kan met een donatie. Wat daar doen we uiteindelijk allemaal voor!

 

Tenslotte bieden we bedrijven ook nog de mogelijkheid om sponsor te worden van het evenement of met een bedrijfsteam deel te nemen.

 

Laten we er met elkaar de mooiste Challenge ooit van maken

Verhalen van Hartkindjes

Nadat zoon Luca was overleden en Julia één jaar was geworden, hadden we nog één wens; een broertje of zusje voor Julia. Toen onze baby nog in de buik zat, zag men wat vocht bij het hartje en het ritme was aan de lage kant. Regelmatig kregen we echo's en het beeld bleef hetzelfde. Er hebben meerdere artsen meegekeken, maar wat men zei was dat ze zonder onze voorgeschiedenis niet direct zouden denken dat er iets met onze baby aan de hand was. Rond de 38ste week werd besloten om te gaan bevallen. Emma werd geboren. Lees meer over Emma en andere verhalen

Hartedroom is een uitgave van Stichting Hartedroom.
© 2019 Stichting Hartedroom - alle rechten voorbehouden.